Laadukas koiranruoka on koiran hyvinvoinnin perusta

laadukas koiranruoka
Laadukas koiranruoka auttaa koiraa pysymään terveenä.

Laadukas koiranruoka on koko koiran elämän mittaisen hyvinvoinnin perusta, sillä korkealaatuinen ravinto auttaa lemmikkiäsi pysyvään terveenä vielä vanhemmallakin iällä.

Laadukas koiran ruokavalio vauvasta vaariin

Kun pentu tulee uuteen kotiin, sille kannattaa heti alusta asti antaa korkealaatuista penturuokaa. Laadukas penturuoka antaa pennulle parhaat mahdolliset edellytykset kasvaa tasapainoiseksi ja hyvin voivaksi aikuiseksi koiraksi.

Mitä laadukas koiranruoka sisältää?

Hyvälaatuinen koiranruoka valmistetaan aina korkealaatuisista raaka-aineista. Aivan kuten meidän ihmistenkin ruoka. Hyvän koiranruoan perustan muodostaa aina hyvälaatuiset eläinkunnan tuotteet, liha ja öljyt. Eläinkunnan tuotteita täydentävät laadukkaat kasvikunnan tuotteet sekä kasviöljyt. Jos käytetään viljatuotteita, parhaita ovat kokojyväviljat.

Mitä laadukas koiranruoka ei sisällä?

Korkealaatuinen koiranruoka ei sisällä mitään lisäaineita, väri-, maku- tai säilöntäaineita. Lisäksi hormoneilla, turhilla antibiooteilla tai kasvinsuojeluaineilla höystetyt raaka-aineet eivät kuulu koiranruokaan. Euroopassa, eurooppalaisista raaka-aineista valmistetut koiranruoat täyttävät eurooppalaiset raaka-aineiden standardit ja ovat jo sellaisenaan eräänlainen laadun tae.

Ruokasuosituksia

Haluatpa tarjota koirallesi kuivaruokaa, märkäruokaa tai vaikkapa molempia, tässä tunnetusti suosikkiruokia. CLINIVET kuivaruoat valmistetaan Pohjois-Irlannissa, joka on tunnettu puhtaasta, vihreästä luonnosta ja Lyder märkäruoat valmistetaan Suomessa, suomalaisista raaka-aineista. Molempiin on käytetty vain ihmisravinnoksi luokiteltuja raaka-aineita ja niistä löytyy sopiva vaihtoehto kaiken ikäisille ja kaiken kokoisille koirille. Myös erityistarpeisiin.

Jos kaipaat lisää lukemista, tutustu myös artikkeleihin:

  Laadukas koiran kuivaruoka on täysravintoa koiralle
  Minkälainen on paras koiranruoka
  Aikuisen koiran ravinto ja ruokinta
  Koiranruoka verkkokauppa – tuoreet koiranruoat maahantuojan varastosta

Lähetä kommentti

Piditkö tästä kirjoituksesta? Mistä muusta aiheesta haluaisit lukea?