fbpx
laadukas koiranruoka

Laadukas koiranruoka auttaa koiraa pysymään terveenä.

Laadukas koiranruoka on koko koiran elämän mittaisen hyvinvoinnin perusta, sillä korkealaatuinen ravinto auttaa lemmikkiäsi pysyvään terveenä vielä vanhemmallakin iällä.

Laadukas koiranruoka vauvasta vaariin

Kun pentu tulee uuteen kotiin, sille kannattaa heti alusta asti antaa korkealaatuista penturuokaa. Laadukas penturuoka antaa pennulle parhaat mahdolliset edellytykset kasvaa tasapainoiseksi ja hyvin voivaksi aikuiseksi koiraksi.

Mitä laadukas koiranruoka sisältää?

Laadukas koiranruoka on valmistettu korkealaatuisista raaka-aineista. Aivan kuten meidän ihmistenkin ruoka. Hyvän koiranruoan perustan muodostaa aina hyvälaatuiset eläinkunnan tuotteet, liha ja öljyt. Eläinkunnan tuotteita täydentävät laadukkaat kasvikunnan tuotteet sekä kasviöljyt. Jos käytetään viljatuotteita, parhaita ovat kokojyväviljat.

Mitä laadukas koiranruoka ei sisällä?

Korkealaatuinen koiranruoka ei sisällä mitään lisäaineita, väri-, maku- tai säilöntäaineita. Lisäksi hormoneilla, turhilla antibiooteilla tai kasvinsuojeluaineilla höystetyt raaka-aineet eivät kuulu koiranruokaan. Euroopassa, eurooppalaisista raaka-aineista valmistetut koiranruoat täyttävät eurooppalaiset raaka-aineiden stadardit ja ovat eräänlainen laadun tae.

CLINIVET koiranruoat on valmistettu Pohjois-Irlannissa, joka on tunnettu puhtaasta, vihreästä luonnosta. Niihin on käytetty vain ihmisravinnoksi luokiteltuja raaka-aineita. Sarjasta löytyy sopiva vaihtoehto kaiken ikäisille ja kaiken kokoisille koirille.

Jos kaipaat lisää lukemista, tutustu myös artikkeleihin:

  Laadukas koiran kuivaruoka on täysravintoa koiralle
  Minkälainen on paras koiranruoka
  Aikuisen koiran ravinto ja ruokinta
  Koiranruoka verkkokauppa – tuoreet koiranruoat maahantuojan varastosta