Koiranruoka verkkokauppa – tuoreet koiranruoat suoraan maahantuojalta

koiranruoka verkkokauppa
Tuoreet koiranruoat suoraan maahantuojan varastosta.

Koiranruoka verkkokauppa, josta saat tuoreet koiranruoat suoraan maahantuojan varastosta. Palvelemme vuoden jokaisena päivänä ja toimitamme tilaukset nopeasti. Edullisten hintojen lisäksi saat bonuspisteitä kaikista verkkokaupassa tehdyistä ostoksista, joilla saat alennusta seuraavasta tilauksestasi.

Bonuspisteet

Bonuspisteitä saat kaikista verkkokaupan tuotteista. Kun ostat sadalla eurolla mitä tahansa tuotteita, saat sata bonuspistettä. Sadalla bonuspisteellä saat 3 € alennusta seuraavasta verkkokaupan tilauksestasi.

Koiranruoka verkkokauppa – tuoreet koiranruoat

Meille on tärkeää, että kaikki lemmikkien omistajat saavat ruoat mahdollisimman tuoreina ja asianmukaisesti säilytettyinä ja kuljetettuina sekä asiakasystävälliset hinnat.

Kun ostat koiranruoat suoraan maahantuojalta, saat ne taatusti tuoreena ja ne on säilytetty koko ajan kuivassa, viileässä varastossa, jolloin niissä on kaikki ravintoaineet ja maku tallessa. Lisäksi lyhyet kuljetusmatkat ja liialliset pakkaamiset ja purkamiset takaavat sen, että vaikka ruoka on erittäin laadukasta, niissä on asiakasystävällinen hinta.

Esittelyssä maahantuojan koiranruoka verkkokauppa

CLINIVET koiranruoat on valmistettu vihreästä luonnostaan tunnetussa Pohjois-Irlannissa. Valikoimasta löytyy kaiken ikäisille ja kaiken kokoisille koirille sopiva ruoka. Myös erityistarpeisiin. Korkealaatuinen, lisäaineeton koiranruoka auttaa pitämään koiran optimaalisessa kunnossa ja ehkäisee kasvuhäiriöitä, nivelrikkoa, allergioita, ylipainoa ja monia muita sairauksia ja terveysongelmia. Sen lisäksi, että CLINIVET koiranruoat ovat terveellisiä, ne maistuvat herkullisilta. Sen takaavat ihmisravinnoksi luokitellut raaka-aineet.

Kotimaiset Lyder päivittäisruoat ja erikoisruoat valmistetaan Suomessa, elintarvikelaatuisista raaka-aineista. Ne ovat kaikki täysravintoja, joten niitä voi tarjoilla koiralle sellaisenaan tai yhdessä CLINIVET koiranruokien kanssa. Niissä on mukana kaikki koiran tarvitsemat ravinteet.

Jos kaipaat lisää lukemista, tutustu myös artikkeleihin:
  Minkälainen on paras koiranruoka
  Laadukas koiran kuivaruoka on täysravintoa koiralle
  Laadukas koiranruoka on koiran hyvinvoinnin perusta 
  Koiranruokaa netistä kotiovelle toimitettuna

Yhteistyössä: lyderpetfood