Koiranruoka verkkokauppa – tuoreet koiranruoat suoraan maahantuojalta

koiranruoka verkkokauppa
Tuoreet koiranruoat suoraan maahantuojan varastosta.

Koiranruoka verkkokauppa, josta saat tuoreet koiranruoat suoraan maahantuojan varastosta. Palvelemme vuoden jokaisena päivänä ja toimitamme tilaukset nopeasti. Liity kanta-asiakkaaksi, saat heti käyttöösi kaikki kanta-asiakasedut.

Kanta-asiakasedut

Kanta-asiakkaana saat kaikista verkkokaupan tuotteista alennuksia ja etuja sekä kanta-asiakaskirjeen, jossa kerrotaan ajankohtaisista koiran ja kissan hoitoon liittyvistä asioista, hoidosta ja ruokinnasta sekä vaihtuvat kanta-asiakastarjoukset ja kanta-asiakaslahjat.

Kanta-asiakkuus ei maksa mitään eikä sedon mihinkään ja erota voit yhdellä napin painalluksella milloin vain.

Liity tästä kanta asiakkaaksi 

Koiranruoka verkkokauppa – tuoreet koiranruoat

Me CLINIVETillä pidämme tärkeänä, että kaikki lemmikkien omistajat saavat ruoat mahdollisimman tuoreina ja asianmukaisesti säilytettyinä ja kuljetettuina.

Kun ostat koiranruoat suoraan maahantuojalta, saat ne taatusti tuoreena ja ne on säilytetty koko ajan kuivassa, viileässä varastossa, jolloin niissä on kaikki ravintoaineet ja maku tallessa. Lisäksi lyhyet kuljetusmatkat ja liialliset pakkaamiset ja purkamiset takaavat sen, että vaikka ruoka on erittäin laadukasta, niissä on asiakasystävällinen hinta.

Esittelyssä maahantuojan koiranruoka verkkokauppa

CLINIVET koiranruoat on valmistettu vihreästä luonnostaan tunnetussa Pohjois-Irlannissa. Valikoimasta löytyy kaiken ikäisille ja kaiken kokoisille koirille sopiva ruoka. Myös erityistarpeisiin. Korkealaatuinen, lisäaineeton koiranruoka auttaa pitämään koiran optimaalisessa kunnossa ja ehkäisee kasvuhäiriöitä, nivelrikkoa, allergioita, ylipainoa ja monia muita sairauksia ja terveysongelmia. Sen lisäksi, että CLINIVET koiranruoat ovat terveellisiä, ne maistuvat herkullisilta. Sen takaavat ihmisravinnoksi luokitellut raaka-aineet.

Jos kaipaat lisää lukemista, tutustu myös artikkeleihin:
  Minkälainen on paras koiranruoka
  Laadukas koiran kuivaruoka on täysravintoa koiralle
  Laadukas koiranruoka on koiran hyvinvoinnin perusta 
  Koiranruokaa netistä kotiovelle toimitettuna