fbpx

CLINIVET Adult Energy – Huippulaadukas energiaruoka aktiivisille koirille

(33 tuotearviota)

69,90

CLINIVET Adult Energy on toimiva ja ylivertainen valinta aktiiviselle, liikuntaa harrastavalle koiralle, joka tarvitsee lisätukea lihasten jaksamiseen, lihasten palautumiseen rasituksen jälkeen ja lihaskramppien ehkäisyyn, jolloin myös loukkaantumisen vaara pienenee. Sisältää ylivoimaisen voitelupaketin nivelille. Glukosamiini, kondroitiini, MSM, C-vitamiini ja yucca-uute auttavat kaikki yhdessä pitämään aktiivisen koiran nivelet ja rustot terveinä ja liikkuvina läpi koko sen elämän.

CLINIVET Adult Energy on hypoallergeeninen aktiivisen koiran ruoka, joten voidaan suositella myös herkkävatsaiselle ja herkkäihoiselle koiralle.

Erinomaista vastinetta rahoille!

  Valmistettu ilman eläinkokeita.

  Toimitus 4,90 €.
  Ilmainen toimitus yli 70 € tilauksille.

Pakkauskoko: 15 kg (4,66€/kg).

Varastossa

Kuvaus

Energiaruoka aktiiviselle koiralle

Energiaruoka aktiiviselle koiralle, jonka laatuun voi aina luottaa. CLINIVET Adult Energy on toimiva ja ylivertainen valinta aktiiviselle, liikuntaa harrastavalle koiralle, joka tarvitsee lisätukea lihasten jaksamiseen, lihasten palautumiseen rasituksen jälkeen ja lihaskramppien ehkäisyyn, jolloin myös loukkaantumisen vaara pienenee.

CLINIVET Adult Energy sisältää ylivoimaisen voitelupaketin nivelille. Glukosamiini, kondroitiini, MSM, C-vitamiini ja yucca-uute auttavat kaikki yhdessä pitämään aktiivisen koiran nivelet ja rustot terveinä ja liikkuvina läpi koko sen elämän.

CLINIVET Adult Energy on hypoallergeeninen aktiivisen koiran ruoka, joten voidaan suositella myös herkkävatsaiselle ja herkkäihoiselle koiralle.

Koostumus:

Kuivattu siipikarjanliha (34%), ruskea riisi (23%), maissi, kanan rasva (4%), kokojyväkaura, sokerijuurikas, hydrolisoitu kana (3%), kuivattu panimohiiva, kuivattu kananmuna, kuivattu kala, kokonainen pellavansiemen, kivennäisaineet, lohiöljy, prebiootti MOS (305 mg/kg), prebiootti FOS (305 mg/kg), glukosamiini (200 mg/kg), metyylisulfonyylimetaani (MSM) (200 mg/kg), kondroitiinisulfaatti (150 mg/kg), yucca-uute (140 mg/kg).

Ravintoaineet:

Raakaproteiini 28%, raakaöljy ja -rasva 12%, raakatuhka 7%, raakakuitu 2,5%.

Vitamiinit/kg:

A-vitamiini (retinyyliasetaatti) 14,850iu, D3-vitamiini (kolekalsiferoli) 1,000iu, E-vitamiini (alfa-tokoferoli) 110iu, C-vitamiini (askorbyyli monofosfaatti) 106mg.

Hivenaineet/kg:

Aminohappojen sinkkikelaattihydraatti 327mg, rautasulfaatti monohydraatti 298mg, sinkkisulfaatti monohydraatti 275mg, mangaanisulfaatti monohydraatti 108mg, aminohappojen kuparikelaattihydraatti 47mg, kuparisulfaatti pentahydraatti 39mg, aminohappojen rautakelaattihydraatti 20mg, vedetön kalsiumjodiitti 1,52mg, natriumseleeni 0,49mg.

Energiaruoka, joka on täynnä terveyshyötyjä:

  Hypoallergeeninen – luonnollinen koostumus ilman keinotekoisia lisäaineita
  Ei sisällä vehnää, naudanlihaa, lammasta eikä soijatuotteita
  Myös herkkäihoiselle ja herkkävatsaiselle koiralle
  Sisältää todellisen tehopaketin koiran nivelille: glukosamiini, kondroitiini, MSM, C-vitamiini ja yucca-uute tukevat aktiivisen koiran nivelten ja rustojen toimintaa ja liikkuvuutta
  Antioksidantit A, C ja E-vitamiini tukevat koiran luonnollista immuunijärjestelmää
  Prebiootit FOS ja MOS sekä sokerijuurikas tukevat ja tasapainottavat koiran suolistobakteerikannan tervettä toimintaa
  Korkea lihapitoisuus ja helposti sulava proteiini vahvistavat aktiivisen koiran lihaksia
  Sisältää runsaasti vitamiineja ja hivenaineita, jotka tukevat aktiivisen koiran lihasten jaksamista ja ehkäisevät lihaskouristeluja (kramppeja)
  Optimaalinen pH-tasapaino ja mineraalit tukevat aktiivisen koiran luustoa ja auttavat palautumaan rasituksesta
  Erityisen maukas ilman lisättyjä makuaineita

  Kun aktiivinen koira ikääntyy

Kun aktiivinen koira tulee seniori-ikään, suosittelemme CLINIVET Adult Senior seniori-ruokaa, joka on kehitetty vastaamaan vanhan koiran muuttuneita ravitsemustarpeita.

Mistä on CLINIVET -koiranruoka tehty?

CLINIVET -koiranruoat on valmistettu vihreästä luonnostaan tunnetussa Pohjois-Irlannissa, paikallisesta kananlihasta, Altantin valtamerestä pyydetyistä pienistä, rasvaisista kaloista ja norjalaisesta lohiöljystä.

Me Clinivetillä CLINIVETillä pidämme tärkeänä, että ruokaan käytetyn lihan laatu ja kasvatusolot ovat eurooppalaisten vaatimusten mukaisia, kananliha, kala ja löhiöljy eivät sisällä hormoneja tai turhia antibiootteja.

Yhtä tärkeää meille on käytettyjen kalojen valinnoilla ja pyynnillä tehdyt vastuulliset valinnat sekä kasvien viljelyssä käytettyjen kasvinsuojeluaineiden asianmukainen ja kestävä käyttö.

CLINIVET -täysravinnoissa käytetty riisi on viljelty Etelä-Amerikan pohjoisosassa sijaitsevassa harvaan asutussa Guyanassa, joka on kuuluisa henkeäsalpaavan vihreästä, puhtaasta luonnosta ja missä on edelleen jäljellä koskematonta sademetsää. Olemme tästä erittäin ylpeitä, sillä suurin osa maailman riisistä viljellään Intiassa ja Kiinassa, jotka ovat tiheästi asuttuja maita ja joissa maaperä, vesi ja ilmasto ovat paikoin erittäin saastuneita.

Kaikki CLINIVET -täysravintojen sisältämät raaka-aineet on yhtä helposti luettavissa ja ymmärrettävissä kuin meidän ihmisten ruokien sisältämät valmistusaineet. Ne eivät sisällä mitään epämääräistä, kuten “eläinperäisiä”, “kasviperäisiä” tai “EU-alueella hyväksyttyjä” ainesosia, joiden sisältöä tai merkitystä pitää arvailla.

Korkealaatuiset, ihmisravinnoksi luokitellut raaka-aineet takaavat sen, että CLINIVET -täysravinnot ovat erittäin herkullisia ja maku tulee puhtaasti luonnon omista raaka-aineista.

Ei eläinkokeille

Tiesitkö, että suuri osa Suomessakin markkinoilla olevista koirien ja kissojen ruoista on testattu epäeettisillä eläinkokeilla, joissa on aiheutettu tarpeetonta kipua koe-eläiminä olleille koirille ja kissoille. Eläimillä testataan eri ainesosien ja koostumusten vaikutusta esimerkiksi erilaisten vaivojen parantamiseen tai painonhallintaan.

PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) on maailman suurin eläinten oikeuksia puolustava järjestö. PETA on laatinut listan yrityksistä, jotka eivät suorita eläimille haitallisia tutkimuksia. CLINIVET löytyy PETAn listalta, sillä CLINIVET ei suoraan tai epäsuorasti suorita eläimille haitallisia tutkimuksia. Ainoastaan ruokien maittavuus testataan eläimillä.

Koiranruokien annostusohje

Oletko epävarma sopivan ruokamäärän löytämisessä. Alla olevassa taulukossa on ohjeelliset ruokamäärät, mutta kannattaa muistaa, että mikään taulukko ei voi tietää tarkkaan juuri sinun koirasi energian tarvetta. Energian tarpeeseen vaikuttavat monet tekijät kuten koiran ikä, rotu ja aktiivisuus. Siksi on tärkeää seurata koiran vyötärön ympärystä ja jos vyötärölinja katoaa, vähennetään ruokaa ja jos koira laihtuu, lisätään ruokaa.

annostusohje

Sopivan koiranruoan valinta

Tarvitsetko sopivan apua koirallesi sopivan ruoan valitsemisessa? Taulukko auttaa valitsemaan juuri sinun lemmikillesi sopivan ruoan. Huomaa, että sopivia vaihtoehtoja voi olla useitakin

CLINIVET -videot

 

Mistä on CLINIVET koiranruoat tehty?

CLINIVET Puppy ja CLINIVET Large Puppy pennuille ja emoille

CLINIVET Adult Large – isoille koirille

CLINIVET Adult Senior – ikääntyville koirille

CLINIVET Adult Energy – aktiivisille koirille

33 arviota tuotteelle CLINIVET Adult Energy – Huippulaadukas energiaruoka aktiivisille koirille

 1. Fieldspanieli Susu, 4 vuotta

  Clinivet Adult Energy- ruoasta todella hyvä kokemus. Itselläni on 4-vuotias fieldspanieli, joka on aina syönyt huonosti ja alkoi yhtäkkiä rapsutella. Viittä eri allergiaruokaa kokeiltuani löysin tämän! Nyt turkki voi hyvin, rapsutus loppunut ja vielä bonuksena koira syö ensimmäistä kertaa kupin aina tyhjäksi!

 2. Fieldspanieli Ada, 1 vuotta

  Koirani ruokahalu kasvoi kaksinkertaiseksi. Lisäksi vatsa toimii normaalisti ja ulosteen koostumus parantui huomattavasti. Tästä en vaihda.

 3. Saksanpaimenkoira Netta, 4 vuotta

  Netta on tosi nirso ruoan suhteen ja Clinivet Energy maistuu todella hyvin ja karva kiiltää. Ei ikinä uskoisi, että tämä narttu on synnyttänyt kaksi kuukautta sitten 9 pentua. Netta söi pentujen kanssa Clinivet Large Puppy ruokaa, josta siirryttiin Clinivet Energy ruokaan.

 4. Saksanpaimenkoira Zinna, 2 vuotta

  Zinnalle tuli aiemmasta ruoasta töhnää korviin ja tuntui, että mikään määrä ruokaa ei riittänyt pitämään energistä neitiä hyvässä kunnossa. Nyt korvat ovat puhtaat ja koira on todella hienossa kunnossa.

 5. Saksanpaimenkoira Nero, 4 vuotta

  Neron kanssa siirryttiin Clinivet Energy ruokaan kolme kuukautta sitten. Nero on ollut pitkään huonolla karvalla, mutta nyt on todella hienossa kunnossa.

 6. Belgianpaimenkoira tervueren Hiski, 3 vuotta

  Todella hyvin imeytyvä ruoka!

 7. Pitkäkarvainen saksanpaimenkoira Anssu, 2 vuotta

  Anssu on todella energinen koira, Clinivet Energy on ruoka mikä tarttuu tällekin kylkiin.

 8. Käyttölinjaiset kultaiset noutajat Ira ja Rina

  Erinomainen ruoka metsästäville koirille.

 9. Eija H

  Aiemmat kuivaruuat ovat tehneet ulosteista löysiä, joten siirryimme kotiruokaan sen paremman imeytyvyyden takia. Koira kuitenkin laihtui, joten päätin kokeilla Clinivet Adult Energya kotiruuan lisäksi. Nyt doggimme on syönyt ruokaa kaksi viikkoa, ulosteet ovat kiinteytyneet entisestään ja kylkiluut ovat alkaneet peittyä! Papana on selkeästi myös maukasta, koska annospurkkikin vietäisiin käsistä. Olen uskaltanut antaa papanaa hieman myös suolistovaivaiselle vanhemmalle dogillemme, joka jos saisi päättää, söisi Adult Energya enemmänkin. Täyden kympin ruoka!

 10. Kati H

  Olen vaihtanut kolmelle koiralleni Clinivetin ruuan ja olen tyytyväinen. Ruoka maistuu koirille ja turkkien kunto on parantunut. Koirien iät ovat 12v. 5v. ja 3kk. Isokokoisia ja eri rotuisia metsästyskoiria kaikki.

 11. Dobermann Gia, 2 vuotta

  Todella hyvä ja maistuva ruoka harrastuskoiralle, joka liikkuu paljon. Koiralla oli ennen vatsa- ja iho-ongelmia, jotka katosivat tämän ruoan myötä. Lämmin suositus!

 12. Belgianpaimenkoira Nero, 4 vuotta

  Agilityä harrastava belgi on syönyt tätä ruokaa nyt pari vuotta. Nopeuttaa selkeästi palautumista. Koira on aina ollut hieman herkkävatsainen, mutta nyt pysynyt vatsa hyvänä.

 13. Saksanpaimenkoira Hasse, 5 vuotta

  Harrastuskoiralle sopiva ruoka. Silmin nähden parempi lihaskunto tullut tällä ruualla.

 14. Xana 3-vuotias sheltti

  Kilpailevalle agilitykoiralle loistava kuivaruoka. Palautumisaika treeneistä selkeästi lyhentynyt, vaikka en oikein uskonut, että ruualla voisi olla kovin iso vaikutus.

 15. Kalle J

  Vaihdoin saksanpaimeneni ruuan Clinivetiin, koska aiemmin antamani ruoka haisi pahalle ja närästi koiraa. Nyt ei enää närästä ja uloste on hyvää. Ruokakin haisee tuoreelle ruualle.

 16. Roni

  Hyvä enenrgianappula nuorelle rotikalle. Suosittelen.

 17. Dreeveri Rolle 2-vuotta

  Edullinen laaturuoka metsästyskoiralle. Nopeampi palautuminen metsästyspäivän jälkeen. Reilu pussikoko, ei lopu heti kesken.

 18. Pekka S

  Sporttinen dobermanni on tällä ruualla saanut lihaa luiden ympärille. Täydet viis pojoa!

 19. Mauno + 6-v mäykky

  Metsästävälle mäyräkoiralle kunnon eväs, jolla jaksaa.

 20. Veijo A

  Luottomuona metsästyskoiralle.

 21. Sara V

  Kolme vuotta ollut eväänä kaikille koirilleni. Laadukas valinta.

 22. Jaan J

  6-vuotias harrastava saksanpk on syönyt tätä jo vuosia ja pysynyt koko ajan terveenä, vaikka kanssakilpailijoilla on jos jonkinlaista kremppaa.

 23. Laamanen

  Sopivasti energiaa. Ei mikään rasvamössönappula.

 24. Niko N

  Hyvältä tuntuva energianappula.

 25. Zorro 2 vee

  Aktiiviruoka, eikä paha hinta.

 26. Vera B

  Hyvä agilitykoiran nappula.

 27. Eero U

  Sopii herkkävatsaiselle koiralle hyvin. Eikä jää kuppiin.

 28. Jake

  Hyvin uppoo.

 29. Emma B

  Uusi kokemus tästä ruokamerkistä. Vaikuttaa hyvälaatuiselta, alhainen kosteusprosentti ja miellyttävä tuoksu. Bokseri makutestaajana. Hyväksyi empimättä.

 30. Krisse W

  Koirani vatsa on aina reagoinut kaikkiin muutoksiin ja uusiin tilanteisiin herkästi. Nyt on pysynyt massu kunnossa sen jälkeen kun vaihdettiin tähän ruokaan.

 31. Anni R

  Agilityä harrastava bordercollie tykkää tästä kuivamuonasta.

 32. Kia K

  Agilitykoiralle sopiva täysravinto.

 33. Jasu K

  Ei moittimista. Koira tykkää.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *