/ / / CLINIVET Adult Energy – Huippulaadukas energiaruoka aktiivisille koirille

CLINIVET Adult Energy – Huippulaadukas energiaruoka aktiivisille koirille

(33 tuotearviota)

69,90

CLINIVET Adult Energy on toimiva ja ylivertainen valinta aktiiviselle, liikuntaa harrastavalle koiralle, joka tarvitsee lisätukea lihasten jaksamiseen, lihasten palautumiseen rasituksen jälkeen ja lihaskramppien ehkäisyyn, jolloin myös loukkaantumisen vaara pienenee.

CLINIVET Adult Energy on hypoallergeeninen aktiivisen koiran ruoka, joten voidaan suositella myös herkkävatsaiselle ja herkkäihoiselle koiralle.

Erinomaista vastinetta rahoille!

  Valmistettu ilman eläinkokeita.

  Toimitus 4,90 €.
  Ilmainen toimitus yli 70 € tilauksille.

Pakkauskoko: 15 kg (4,66€/kg).

Varastossa

Tästä tuotteesta saat 70 bonuspistettä.

Kuvaus

Energiaruoka aktiiviselle koiralle

Energiaruoka aktiiviselle koiralle, jonka laatuun voi aina luottaa. CLINIVET Adult Energy on toimiva ja ylivertainen valinta aktiiviselle, liikuntaa harrastavalle koiralle, joka tarvitsee lisätukea lihasten jaksamiseen, lihasten palautumiseen rasituksen jälkeen ja lihaskramppien ehkäisyyn, jolloin myös loukkaantumisen vaara pienenee.

CLINIVET Adult Energy sisältää ylivoimaisen voitelupaketin nivelille. Glukosamiini, kondroitiini, MSM, C-vitamiini ja yucca-uute auttavat kaikki yhdessä pitämään aktiivisen koiran nivelet ja rustot terveinä ja liikkuvina läpi koko sen elämän.

CLINIVET Adult Energy on hypoallergeeninen aktiivisen koiran ruoka, joten voidaan suositella myös herkkävatsaiselle ja herkkäihoiselle koiralle.

Koostumus:

Kuivattu siipikarjanliha (34%), ruskea riisi (23%), maissi, kanan rasva (4%), kokojyväkaura, sokerijuurikas, hydrolisoitu kana (3%), kuivattu panimohiiva, kuivattu kananmuna, kuivattu kala, kokonainen pellavansiemen, kivennäisaineet, lohiöljy, prebiootti MOS (305 mg/kg), prebiootti FOS (305 mg/kg), glukosamiini (200 mg/kg), metyylisulfonyylimetaani (MSM) (200 mg/kg), kondroitiinisulfaatti (150 mg/kg), yucca-uute (140 mg/kg).

Ravintoaineet:

Raakaproteiini 28%, raakaöljy ja -rasva 12%, raakatuhka 7%, raakakuitu 2,5%.

Vitamiinit/kg:

A-vitamiini (retinyyliasetaatti) 14,850iu, D3-vitamiini (kolekalsiferoli) 1,000iu, E-vitamiini (alfa-tokoferoli) 110iu, C-vitamiini (askorbyyli monofosfaatti) 106mg.

Hivenaineet/kg:

Aminohappojen sinkkikelaattihydraatti 327mg, rautasulfaatti monohydraatti 298mg, sinkkisulfaatti monohydraatti 275mg, mangaanisulfaatti monohydraatti 108mg, aminohappojen kuparikelaattihydraatti 47mg, kuparisulfaatti pentahydraatti 39mg, aminohappojen rautakelaattihydraatti 20mg, vedetön kalsiumjodiitti 1,52mg, natriumseleeni 0,49mg.

Energiaruoka, joka on täynnä terveyshyötyjä:

  Hypoallergeeninen – luonnollinen koostumus ilman keinotekoisia lisäaineita
  Ei sisällä vehnää, naudanlihaa, lammasta eikä soijatuotteita
  Myös herkkäihoiselle ja herkkävatsaiselle koiralle
  Sisältää todellisen tehopaketin koiran nivelille: glukosamiini, kondroitiini, MSM, C-vitamiini ja yucca-uute tukevat aktiivisen koiran nivelten ja rustojen toimintaa ja liikkuvuutta
  Antioksidantit A, C ja E-vitamiini tukevat koiran luonnollista immuunijärjestelmää
  Prebiootit FOS ja MOS sekä sokerijuurikas tukevat ja tasapainottavat koiran suolistobakteerikannan tervettä toimintaa
  Korkea lihapitoisuus ja helposti sulava proteiini vahvistavat aktiivisen koiran lihaksia
  Sisältää runsaasti vitamiineja ja hivenaineita, jotka tukevat aktiivisen koiran lihasten jaksamista ja ehkäisevät lihaskouristeluja (kramppeja)
  Optimaalinen pH-tasapaino ja mineraalit tukevat aktiivisen koiran luustoa ja auttavat palautumaan rasituksesta
  Erityisen maukas ilman lisättyjä makuaineita

  Kun aktiivinen koira ikääntyy

Kun aktiivinen koira tulee seniori-ikään, suosittelemme CLINIVET Adult Senior seniori-ruokaa, joka on kehitetty vastaamaan vanhan koiran muuttuneita ravitsemustarpeita. 

Lisätiedot

Paino 15 kg
Mitat 55 × 35 × 25 cm
CLINIVET Adult Energy

15 kg

33 arviota tuotteelle CLINIVET Adult Energy – Huippulaadukas energiaruoka aktiivisille koirille

 1. Fieldspanieli Susu, 4 vuotta

  Clinivet Adult Energy- ruoasta todella hyvä kokemus. Itselläni on 4-vuotias fieldspanieli, joka on aina syönyt huonosti ja alkoi yhtäkkiä rapsutella. Viittä eri allergiaruokaa kokeiltuani löysin tämän! Nyt turkki voi hyvin, rapsutus loppunut ja vielä bonuksena koira syö ensimmäistä kertaa kupin aina tyhjäksi!

 2. Fieldspanieli Ada, 1 vuotta

  Koirani ruokahalu kasvoi kaksinkertaiseksi. Lisäksi vatsa toimii normaalisti ja ulosteen koostumus parantui huomattavasti. Tästä en vaihda.

 3. Saksanpaimenkoira Netta, 4 vuotta

  Netta on tosi nirso ruoan suhteen ja Clinivet Energy maistuu todella hyvin ja karva kiiltää. Ei ikinä uskoisi, että tämä narttu on synnyttänyt kaksi kuukautta sitten 9 pentua. Netta söi pentujen kanssa Clinivet Large Puppy ruokaa, josta siirryttiin Clinivet Energy ruokaan.

 4. Saksanpaimenkoira Zinna, 2 vuotta

  Zinnalle tuli aiemmasta ruoasta töhnää korviin ja tuntui, että mikään määrä ruokaa ei riittänyt pitämään energistä neitiä hyvässä kunnossa. Nyt korvat ovat puhtaat ja koira on todella hienossa kunnossa.

 5. Saksanpaimenkoira Nero, 4 vuotta

  Neron kanssa siirryttiin Clinivet Energy ruokaan kolme kuukautta sitten. Nero on ollut pitkään huonolla karvalla, mutta nyt on todella hienossa kunnossa.

 6. Belgianpaimenkoira tervueren Hiski, 3 vuotta

  Todella hyvin imeytyvä ruoka!

 7. Pitkäkarvainen saksanpaimenkoira Anssu, 2 vuotta

  Anssu on todella energinen koira, Clinivet Energy on ruoka mikä tarttuu tällekin kylkiin.

 8. Käyttölinjaiset kultaiset noutajat Ira ja Rina

  Erinomainen ruoka metsästäville koirille.

 9. Eija H

  Aiemmat kuivaruuat ovat tehneet ulosteista löysiä, joten siirryimme kotiruokaan sen paremman imeytyvyyden takia. Koira kuitenkin laihtui, joten päätin kokeilla Clinivet Adult Energya kotiruuan lisäksi. Nyt doggimme on syönyt ruokaa kaksi viikkoa, ulosteet ovat kiinteytyneet entisestään ja kylkiluut ovat alkaneet peittyä! Papana on selkeästi myös maukasta, koska annospurkkikin vietäisiin käsistä. Olen uskaltanut antaa papanaa hieman myös suolistovaivaiselle vanhemmalle dogillemme, joka jos saisi päättää, söisi Adult Energya enemmänkin. Täyden kympin ruoka!

 10. Kati H

  Olen vaihtanut kolmelle koiralleni Clinivetin ruuan ja olen tyytyväinen. Ruoka maistuu koirille ja turkkien kunto on parantunut. Koirien iät ovat 12v. 5v. ja 3kk. Isokokoisia ja eri rotuisia metsästyskoiria kaikki.

 11. Dobermann Gia, 2 vuotta

  Todella hyvä ja maistuva ruoka harrastuskoiralle, joka liikkuu paljon. Koiralla oli ennen vatsa- ja iho-ongelmia, jotka katosivat tämän ruoan myötä. Lämmin suositus!

 12. Belgianpaimenkoira Nero, 4 vuotta

  Agilityä harrastava belgi on syönyt tätä ruokaa nyt pari vuotta. Nopeuttaa selkeästi palautumista. Koira on aina ollut hieman herkkävatsainen, mutta nyt pysynyt vatsa hyvänä.

 13. Saksanpaimenkoira Hasse, 5 vuotta

  Harrastuskoiralle sopiva ruoka. Silmin nähden parempi lihaskunto tullut tällä ruualla.

 14. Xana 3-vuotias sheltti

  Kilpailevalle agilitykoiralle loistava kuivaruoka. Palautumisaika treeneistä selkeästi lyhentynyt, vaikka en oikein uskonut, että ruualla voisi olla kovin iso vaikutus.

 15. Kalle J

  Vaihdoin saksanpaimeneni ruuan Clinivetiin, koska aiemmin antamani ruoka haisi pahalle ja närästi koiraa. Nyt ei enää närästä ja uloste on hyvää. Ruokakin haisee tuoreelle ruualle.

 16. Roni

  Hyvä enenrgianappula nuorelle rotikalle. Suosittelen.

 17. Dreeveri Rolle 2-vuotta

  Edullinen laaturuoka metsästyskoiralle. Nopeampi palautuminen metsästyspäivän jälkeen. Reilu pussikoko, ei lopu heti kesken.

 18. Pekka S

  Sporttinen dobermanni on tällä ruualla saanut lihaa luiden ympärille. Täydet viis pojoa!

 19. Mauno + 6-v mäykky

  Metsästävälle mäyräkoiralle kunnon eväs, jolla jaksaa.

 20. Veijo A

  Luottomuona metsästyskoiralle.

 21. Sara V

  Kolme vuotta ollut eväänä kaikille koirilleni. Laadukas valinta.

 22. Jaan J

  6-vuotias harrastava saksanpk on syönyt tätä jo vuosia ja pysynyt koko ajan terveenä, vaikka kanssakilpailijoilla on jos jonkinlaista kremppaa.

 23. Laamanen

  Sopivasti energiaa. Ei mikään rasvamössönappula.

 24. Niko N

  Hyvältä tuntuva energianappula.

 25. Zorro 2 vee

  Aktiiviruoka, eikä paha hinta.

 26. Vera B

  Hyvä agilitykoiran nappula.

 27. Eero U

  Sopii herkkävatsaiselle koiralle hyvin. Eikä jää kuppiin.

 28. Jake

  Hyvin uppoo.

 29. Emma B

  Uusi kokemus tästä ruokamerkistä. Vaikuttaa hyvälaatuiselta, alhainen kosteusprosentti ja miellyttävä tuoksu. Bokseri makutestaajana. Hyväksyi empimättä.

 30. Krisse W

  Koirani vatsa on aina reagoinut kaikkiin muutoksiin ja uusiin tilanteisiin herkästi. Nyt on pysynyt massu kunnossa sen jälkeen kun vaihdettiin tähän ruokaan.

 31. Anni R

  Agilityä harrastava bordercollie tykkää tästä kuivamuonasta.

 32. Kia K

  Agilitykoiralle sopiva täysravinto.

 33. Jasu K

  Ei moittimista. Koira tykkää.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *