fbpx

Pet’s Motivator Rollo – Nivel+makupala

9,90

Pet’s Motivator Motivator Rollo pururulla on korkealaatuinen puruherkku, joka tukee koiran hyvinvointia. Sen lisäksi, että se on herkkupala koiralle, se tekee hyvää nivelille.

Makupala, joka on terveellinen nami ja herkku ja sen lisäksi todellinen superfood!

 Sisältää 100% kalaa – ei mitään muuta
 Valmistettu Atlantin turskan nahasta
 Huippulaatuiset lihaproteiinit kalasta
 Sisältää runsaasti terveellisiä Omega-3-rasvahappoja
 Sisältää kollageenia, joka tukee tehokkaasti nivelten toimintaa sekä luuston, ihon ja turkin terveyttä
 Ihanteellinen makupala myös nivelongelmista ja nivelrikosta kärsiville lemmikeille
 Gluteeniton, viljaton ja sokeriton
 Vastustamaton maku ilman lisäaineita

Pet’s Motivator Rollo makupalat ovat hitaasti ilmakuivattuja, jolloin kalan ainutlaatuiset ravitsemusarvot saadaan tarkasti talteen.

Myyntikoko 3 x 90 g (36,66€/kg).

Varastossa

Kuvaus

Pet’s Motivator Rollo – Nivel+ Herkkupala nivelille

Pet’s Motivator Motivator Rollo on korkealaatuinen puruherkku, joka tukee koiran hyvinvointia. Sen lisäksi, että se on herkkupala koiralle, se on myös herkkupala nivelille. Rullat on valmistettu herkullisesta Atlantin valtameren turskan nahasta, joka on vastustamaton makuelämys nirsollekin lemmikille.

Pet’s Motivator Rollo sisältää 100% kalaa, eikä mitään muuta. Kala sisältää korkealaatuista lihaproteiinia ja paljon terveellisiä Omega-3-rasvahappoja. Lisäksi turskan nahka sisältää runsaasti kollageenia, joka tukee tehokkaasti nivelten toimintaa sekä luuston, ihon ja turkin terveyttä. Ihanteellinen makupala siis myös nivelongelmista ja nivelrikosta kärsiville koirille.

Pet’s Motivator Rollot ovat hitaasti ilmakuivattuja, jolloin kalan tunnetusti ainutlaatuiset ravitsemusarvot saadaan tarkasti talteen.

Koostumus: Atlantin turskan nahka.

Ravintoaineet: Raakaproteiini 85,1 %, raakarasva 3 %, hiilihydraatteja 0,8 %, kosteus 12,2 %, Omega-3-rasvahapot 0,9 %.

Energiapitoisuus: 371 kCal/100g (1571 kJ/100g).

Pakkauskoko: 90 g. Myyntikoko 3 x 90 g. Pakkausmateriaalina on ekologinen ruskea paperipussi.

Pet’s Motivator makupalat

Pet’s Motivator makupalat ovat niin herkullisia ja terveellisiä, että niitä voidaan hyvällä omalla tunnolla tarjoilla kiitospaloina, herkkuna, motivaatiopaloina, treenikentällä ja hemmotteluhetkien nameina kaikille koirille. Ne sopivat myös pennuille. Valikoimassa on monta herkullista vaihtoehtoa, joten kaikille löytyy varmasti sopiva. Mukana on myös niukasti energiaa sisältäviä herkkuja, jotka sopivat myös kaikille kadonneen vyötärön metsästäjille. Esimerkiksi Pet’s Motivator Crackers sisältää ainoastaan 270 kCal/100g, joten se sopii myös niille lemmikeille, jotka ovat tarkkoja linjoistaan.

Pet’s Motivator makupalat on valmistettu herkullisesta, huippulaatuisesta kalasta. Niissä on siis vain yksi raaka-aine, kala. Kala on joko vähärasvaista Antantin turskaa tai enemmän rasvaa sisältävää Baltian silliä tai niitä molempia yhdessä. Kalan luontaisista ravintoarvoista johtuen Pet’s Motivator makupalat sisältävät paljon korkealaatuista lihaproteiinia ja runsaasti terveellisiä Omega-3-rasvahappoja, mutta vain vähän hiilihydraatteja.

Koska Pet’s Motivator makupalat sisältävät 100% kalaa eikä mitään muuta, ne ovat luontaisesti viljattomia ja gluteenittomia. Ne eivät myöskään sisällä keinotekoisia lisäaineita tai sokeria.

Pet’s Motivator makupalat eivät ole pelkästään nameja ja herkkuja. Ne ovat todellista superfoodia ja auttavat koiria pysymään terveenä ja voimaan hyvin.

Tutustu myös muihin Pet’s Motivator – makupaloihin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pet’s Motivator Rollo – Nivel+makupala”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *