Koiran kuivamuona on täysravintoa koiralle

Koiran kuivamuona on täysravintoa koirille. Koiran kuivamuona on helppo annostella, kätevä ottaa mukaan matkalle eikä sen säilyvyyttä tarvitse miettiä. Korkealaatuinen koiran kuivaruoka sisältää kaikki koiran tarvitsemat ravinteet, joten se ei tarvitse lisätä mitään lisäaineita tai raaka-aineita ruoan laadun parantamiseksi.

koiran kuivaruoka
Laadukas koiran kuivamuona on täysravintoa koiralle

Kuivaruoan voi tarjoilla koiralle joko sellaisenaan ja lämpimään veteen liotettuna.

Pennun ruoka sisältää paljon energiaa ja on helposti sulavaa

CLINIVET Puppy on laadukas penturuoka kaikkien rotujen pennuille ja CLINIVET Large Puppy on korkealaatuinen penturuoka isojen ja jättirotuisten koirien pennuille. Nämä molemmat CLINIVET penturuoat sopivat myös tiineille ja imettäville emoille. Hyvän penturuoan merkitystä ei voi liikaa korostaa, sillä kasvava pentu on altis erilaisille puutostiloille, eikä pentuajan puutteellisesta tai köyhästä ravinnosta johtuvia kehityshäiriöitä pysty aikuisena enää korjaamaan.

Koiran kuivamuona aikuisille koirille

CLINIVET Adult Small on herkullinen koiran kuivamuona kaikille pienille koirille. Se auttaa ihoa ja turkkia pysymään kunnossa ja tukee luonnollista vastustuskykyä ja sydämen toimintaa. Suositellaan myös herkkäihoisille ja herkkävatsaisille koirille.

CLINIVET Adult Junior on korkealaatuinen koiran kuivamuona nuorille ja keskikokoisille aikuisille koirille. Helppo valinta myös silloin, kun perheessä on useampia koiria ja halutaan antaa kaikille samaa ruokaa. Siinä on mukana myös voitelupaketti nivelille. Suositellaan myös herkkävatsaisille ja herkkäihoisille koirille.

CLINIVET Adult Large on laadukas koiran kuivamuona isoille ja jättirotuisille koirille. Siinä on mukana myös voitelupaketti nivelille sekä L-karnitiinia, joka vahvistaa sydäntä. Suositellaan myös herkkävatsaisille ja herkkäihoisille koirille.

Viljaton koiran täysravinto

CLINIVET Grain Free Chicken on täysin viljaton, kananlihapohjainen koiran kuivaruoka kaikille nuorille ja aikuisille koirille. Se sisältää karpalouutetta, joka tukee virtsateiden terveyttä.

CLINIVET Sensitive Fish on täysin viljaton, kalapohjainen koiran kuivamuona kaikille nuorille ja aikuisille koirille. Myös hyvin herkille ja allergisista oireista kärsiville koirille.

Seniori-ikäisen koiran kuivamuona

CLINIVET Adult Senior on laadukas koiran kuivaruoka seniori-ikäisille koirille. Se tukee vanhenevan koiran ihon, turkin ja nivelten terveyttä. Suositellaan myös herkkävatsaisille ja herkkäihoisille koirille.

Kuivaruoka ylipainoisille koirille sisältää vain vähän energiaa

CLINIVET Adult Light on huippulaadukas koiran kuivaruoka ylipainoisille koirille. Se sisältää ainoastaan 5% rasvaa, mutta on silti erittäin herkullista ja pitää nälän loitolla. Suositellaan myös herkkävatsaisille ja herkkäihoisille koirille. Eläinlääkärin ohjeiden mukaan myös haima-ongelmista kärsiville koirille.

Aktiivisen koiran ruoka sisältää paljon energiaa

CLINIVET Adult Energy on huippulaadukas koiran kuivaruoka kaikille aktiivisille ja liikuntaa harrastaville koirille, jotka tarvitsevat lisätukea lihasten jaksamiseen, lihasten palautumiseen ja lihaskramppien ehkäisyyn. Ruoan mukana tulee myös täydellinen voitelupaketti koiran nivelille ja rustoille. Hypoallergeenisena ruokana sitä voidaan suositella myös herkkävatsaisille ja herkkäihoisille koirille.

Jos kaipaat lisää lukemista, tutustu myös artikkeleihin:

  Laadukas koiranruoka on koiran hyvinvoinnin perusta
  Koiranruokaa netistä kotiovelle toimitettuna
  Mitä ruokaa koiralle kannattaa antaa
  Minkälainen on paras koiranruoka?