PetzLife

PetzLife –sarja sisältää tehokkaita hoitotuotteita, jotka kaikki sopivat niin koirille kuin kissoillekin. Ne ovat kaikki 100% luonnontuotteita ja turvallisia lemmikeille, omistajalle ja ympäristölle.

Valikoimassa on helppokäyttöiset hampaidenpuhdistussuihkeet ja –geelit, jotka puhdistavat tehokkaasti koirien ja kissojen hampaita, poistavat plakkia, pehmittävät hammaskiveä samalla kun ne raikastavat hengitystä ja hoitavat ikeniä. Ilman harjaamista. Voiko lemmikkien hampaiden hoitaminen olla enää helpompaa?

Tehokas ja nopeasti vaikuttava PetzLife Calming Gel vähentää stressiä ja auttaa rentoutumaan ja rauhoittumaan jännittävissä, pelottavissa ja ahdistavissa tilanteissa. Helpottaa lemmikin oloa esim. ukkosella, automatkoilla, eläinlääkärissä, koiranäyttelyissä, ilotulituksen aikaan ja kaikissa muissakin stressaavissa tilanteissa. Sopii myös päivittäiseen käyttöön kuten eroahdistuksen hoitoon ja ikävän lievittämiseen.

PetzLife Odorz Off on nopeavaikutteinen, luonnonmukainen hajunpoistaja, joka puhdistaa ja poistaa epämiellyttäviä hajuja (virtsa, ulosteet, oksennus, tupakanhaju, home, märkä koira jne.) matoista, huonekaluista, autosta, turkista, vaatteista, kylpyhuoneesta jne. Auttaa myös poistamaan tahroja. Vesipohjainen, myrkytön.

PetzLife Herbal Defence Spray on aivan uudenlainen punkkisuihke, joka auttaa pitämään hyönteiset (hyttyset, kärpäset jne.) ja ulkoloiset (punkit, täit jne.) poissa samalla kun se hoitaa koirien ja kissojen turkkeja. Kuten kaikki muutkin sarjan tuotteet, Herbal Defence Spray on 100% luonnontuote eikä sisällä mitään kemiallisia aineita.

Suosituimmat tuotteet

 • PetzLife Oral Care - Hammasgeeli ja hammassuihke hammaskiven ja hampaiden hoitoon

  PetzLife Hammasgeeli – Hammaskiven hoitoon

  Arvostelu tuotteesta: 5.00 / 5
  19,9039,90
 • PetzLife - kissan ja koiran hammaskivi -ongelmien hoitoon

  PetzLife Hammassuihke – Hammaskiven hoitoon

  Arvostelu tuotteesta: 4.89 / 5
  19,9039,90
 • PetzLIfe Herbal Defence Spray - Myrkytön Punkkikarkote

  PetzLife Herbal Defense Spray – Myrkytön punkkikarkote

  19,9029,90
 • PetzLife Calming Gel - Rauhoittaa kun eroahdistus ahdistaa

  PetzLife Calming Gel – Rauhoittava geeli eroahdistuksen ja pelkotilojen hoitoon

  19,9029,90
 • PetzLife Odorz Off - Luonnonmukainen hajuja poistava suihke

  PetzLife Odorz Off – Luonnonmukainen hajuja poistava suihke

  15,9029,90