PetzLife

PetzLife –sarja sisältää tehokkaita hoitotuotteita, jotka kaikki sopivat niin koirille kuin kissoillekin. Ne ovat kaikki 100% luonnontuotteita ja turvallisia lemmikeille, omistajalle ja ympäristölle.

Valikoimassa on helppokäyttöiset hampaidenpuhdistussuihkeet ja –geelit, jotka puhdistavat tehokkaasti koirien ja kissojen hampaita, poistavat plakkia, pehmittävät hammaskiveä samalla kun ne raikastavat hengitystä ja hoitavat ikeniä. Ilman harjaamista. Voiko lemmikkien hampaiden hoitaminen olla enää helpompaa?

Tehokas ja nopeasti vaikuttava PetzLife Calming Gel vähentää stressiä ja auttaa rentoutumaan ja rauhoittumaan jännittävissä, pelottavissa ja ahdistavissa tilanteissa. Helpottaa lemmikin oloa esim. ukkosella, automatkoilla, eläinlääkärissä, koiranäyttelyissä, ilotulituksen aikaan ja kaikissa muissakin stressaavissa tilanteissa. Sopii myös päivittäiseen käyttöön kuten eroahdistuksen hoitoon ja ikävän lievittämiseen.

PetzLife Odorz Off on nopeavaikutteinen, luonnonmukainen hajunpoistaja, joka puhdistaa ja poistaa epämiellyttäviä hajuja (virtsa, ulosteet, oksennus, tupakanhaju, home, märkä koira jne.) matoista, huonekaluista, autosta, turkista, vaatteista, kylpyhuoneesta jne. Auttaa myös poistamaan tahroja. Vesipohjainen, myrkytön.

PetzLife Herbal Defence Spray on aivan uudenlainen punkkisuihke, joka auttaa pitämään hyönteiset (hyttyset, kärpäset jne.) ja ulkoloiset (punkit, täit jne.) poissa samalla kun se hoitaa koirien ja kissojen turkkeja. Kuten kaikki muutkin sarjan tuotteet, Herbal Defence Spray on 100% luonnontuote eikä sisällä mitään kemiallisia aineita.

Eläinlääkärin työssäni hoidan usein koirien ja kissojen suu- ja hammasongelmia. Vastaanotolla suosittelen kaikkia koirien ja kissojen omistajia käyttämään PetzLife hampaidenpuhdistukseen tarkoitettua geeliä tai suihketta kotona. Sen käyttö on vaivatonta ja se auttaa lemmikkien hampaita pysymään puhtaina ja terveinä. Erityisen tärkeää niiden käyttö on silloin, jos hampaisiin on kertynyt plakkia tai hammaskiveä sekä hammaskiven poiston jälkeen.

Marika Oksanen

Kangasniemen Eläinlääkäri

Suosituimmat tuotteet

 • PetzLife Hammasgeeli - koirien ja kissojen hammaskiven hoitoon

  PetzLife Hammasgeeli – Hammaskiven hoitoon

  Arvostelu tuotteesta: 5.00 / 5
  39,90
 • koiran hammaskivi

  PetzLife Hammassuihke – Hammaskiven hoitoon

  Arvostelu tuotteesta: 4.94 / 5
  39,9079,80
 • PetzLife Punkkisuihke koirille ja kissoille

  PetzLife Herbal Defense Spray – Myrkytön punkkikarkote

  Arvostelu tuotteesta: 5.00 / 5
  19,9029,90
 • Ale! PetzLife Odorz Off - Luonnonmukainen hajuja poistava suihke

  PetzLife Odorz Off – Luonnonmukainen hajuja poistava suihke

  15,90 12,90