Oxyfresh Korvanpuhdistusaine – Koiralle ja kissalle

(1 tuotearvio)

19,90

Oxyfresh Korvanpuhdistusaine on turvallinen, hellävarainen ja tehokas korvienpuhdistaja koiran ja kissan korvien puhdistukseen. Korvienpuhdistusaine on nopea ja helppo keino rauhoittaa kutinaa, ärsytystä korvaa ja poistaa korvavahaa, likaa ja korvapunkkeja. Ei kirvele.

Korvien puhdistus käy helposti esimerkiksi kylvyn yhteydessä. Kylpyhetkiä täydentämään suosittelemme lisäksi ylellistä Oxyfresh shampoota.

  Toimitus 5,33 €.
  Ilmainen toimitus yli 70 € tilauksille.

Pakkauskoko: 237 ml.

Varastossa

Tästä tuotteesta saat 20 bonuspistettä.

Kuvaus

Korvanpuhdistusaine – koiralle ja kissalle

Korvanpuhdistusaine, joka on turvallinen, hellävarainen ja tehokas korvienpuhdistaja koiran ja kissan korvien puhdistukseen.  Oxyfresh korvienpuhdistusaine on nopea ja helppo keino rauhoittaa kutinaa, ärsytystä korvaa ja poistaa korvavahaa, likaa ja korvapunkkeja. Oxyfresh on alkoholiton korvanpuhdistusaine, joten se ei kirvele koiran tai kissan herkässä korvassa.

Lemmikkien säännöllinen korvien puhdistaminen onkin korvatulehdusten ja hiivan tehokas ennaltaehkäisijä. Korvien puhdistus käy helposti esimerkiksi kylvyn yhteydessä. Oxyfresh korvienpuhdistusaine on eläinlääkäreiden suosittelema jo yli 30 vuoden ajan.

Kylpyhetkiä täydentämään suosittelemme lisäksi ylellistä Oxyfresh shampoota.

Hyödyt:

  Tehokas apu koiran ja kissan korvien puhdistukseen liasta ja korvavaikusta.
  Puhdistaa ja rauhoittaa nopeasti koiran ja kissan likaiset ja kutisevat.
  Helppo käyttää. Ei ylimääräistä taistelua korvien puhdistuksen kanssa.
  Hellävarainen herkimmillekin korville.
  Turvallinen lemmikeille, omistajille ja ympäristölle.
  Ei pistele, polta tai ärsytä koiran tai kissan herkkää korvaa.
  Ei peitä hajuja toisella vaan neutralisoi pahat hajut nopeasti ja helposti.
  Auttaa vähentämään bakteerien kasvua.
  Eläinlääkäreiden suosittelema jo yli 30 vuoden ajan.

Käyttöohje:

Tarkasta koiran ja kissan korvat säännöllisesti viikottain. Jos huomaat likaa tai vaikkua koiran tai kissan korvassa, korvat tulee puhdistaa heti.

Kaada korvan koosta riippuen 5-15 tippaa Oxyfresh korvienpuhdistajaa suoraan koiran tai kissan kumpaankin korvaan. Korvien hierominen tyvestä tehostaa korvapuhdisteen vaikutusta ja irrottaa tehokkaasti korviin kertynyttä korvavaikkua ja likaa. Pyyhi lopuksi korvat puhtaalla, sormen ympäri kiedotulla vanulla. Jos korvissa on runsaasti vaikkua, toista käsittely niin monta kertaa, että kaikki korvavaikku. Käsittelyn voi uusia kuuriluontoisesti useampana päivänä peräkkäin, jolloin korvat puhdistuvat perusteellisesti.

Vinkki: Pulloa voi lämmittää hetken aikaa ennen käyttöä vaikkapa taskussa, jolloin lämmennyt korvanpuhdistusaine tuntuu miellyttävämmältä koiran tai kissan herkässä korvassa.

Koostumus: 

Water/Aqua (vesi), Decyl Glucoside (dekyyliglukosidi), Stabilized Chlorine Dioxide Oxygene®️ (stabiloitu klooridioksidi Oxygene®️), Hydroxypropyl Methylcellulose (hydroksipropyyli-metyyliselluloosa), Potassium Phosphate (kaliumfosfaatti), Sodium Hydroxide (natriumhydroksidi), Methylparaben (metyyliparabeeni), Propylparaben (propyyliparabeeni).

Tärkeä muistaa:

Jos koiran tai kissan korvat märkivät, vuotavat verta tai ovat kipeät, lemmikki tulee viedä eläinlääkärin hoitoon eikä korvanpuhdistajaa tule käyttää tällaisten sairaiden korvien hoitoon. Korvakäytävään ei myöskään saa työntää vanupuikkoa tai muita esineitä, jotka voivat vaurioittaa tärykalvoa. Turvallista on puhdistaa vain se osa, joka on näkyvissä.

oxyfresh-ear-cleaner-korvanpuhdistusaine

Valmistusmaa: USA.


 

Lisätiedot

Paino 0,3 kg
Mitat 20 × 15 × 5 cm
PetzLife

Hammasgeeli, 2 x hammasgeeli + hajua poistava suihke

1 arvio tuotteelle Oxyfresh Korvanpuhdistusaine – Koiralle ja kissalle

  1. Lilli H

    Suosittelen. Puhdistaa hyvin, ei kirvele eikä kutise.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *