Oxyfresh Korvanpuhdistusaine – Koirille ja kissoille

16,90

Oxyfresh korvanpuhdistusaine – koiralle ja kissalle

Eläinlääkäreiden suosittelema, alkoholiton Oxyfresh korvanpuhdistusaine on turvallinen, hellävarainen ja tehokas korvienpuhdistaja koiran ja kissan korvien puhdistukseen. Se on nopea ja helppo tapa rauhoittaa kutinaa, ärsytystä korvaa ja poistaa korvavahaa, likaa ja korvapunkkeja.

Lemmikkien säännöllinen korvien puhdistus on korvatulehdusten ja hiivan tehokas ennaltaehkäisijä. Korvien puhdistaminen käy helposti esimerkiksi kylvyn yhteydessä. Kylpyhetkiä täydentää Oxyfresh shampoo.

Pakkauskoko: 237 ml.

 Yli 70 € tilaukset ilman toimitusmaksua.

Varastossa

Kuvaus

Oxyfresh korvanpuhdistusaine – koirille ja kissoille

Eläinlääkäreiden suosittelema, alkoholiton Oxyfresh korvanpuhdistusaine on turvallinen, hellävarainen ja tehokas korvienpuhdistaja koiran ja kissan korvien puhdistukseen. Nopea ja helppo keino rauhoittaa kutinaa, ärsytystä korvaa ja poistaa korvavahaa, likaa ja korvapunkkeja. Lemmikkien säännöllinen korvien puhdistaminen onkin korvatulehdusten ja hiivan tehokas ennaltaehkäisijä. Korvien puhdistus käy helposti esimerkiksi kylvyn yhteydessä. Kylpyhetkiä täydentämään suosittelemme lisäksi ylellistä Oxyfresh shampoota.

Hyödyt:

 TOIMIVA – Tehokas apu koiran ja kissan korvien puhdistukseen, vahan kerääntymisen, lian ja korvapunkkien poistamiseen. Ei pistele, polta tai ärsytä korvaa.
 RAUHOITTAA JA PUHDISTAA – Rauhoittaa nopeasti ja puhdistaa tehokkaasti kutisevat ja haisevat korvat.
 HELPPO JA SUJUVA KÄYTTÖ – Ei ylimääräistä taistelua korvien puhdistuksen kanssa.
 HELLÄVARAINEN – Hellävarainen herkimmillekin korville.
 TURVALLINEN – Turvallinen lemmikeille, omistajille ja ympäristölle.
 EI ÄRSYTÄ – Lemmikit rakastavat sitä, koska se ei pistele korvia.
 POISTAA HAJUJA – Ei peitä hajuja toisella vaan neutralisoi pahat hajut nopeasti ja helposti.
 RAUHOITTAA TULEHDUKSIA – Auttaa vähentämään bakteerien kasvua.
 ELÄINLÄÄKÄREIDEN SUOSITTELEMA – Eläinlääkäreiden suosittelema jo yli 30 vuoden ajan.

Käyttöohje:

Tarkasta koiran ja kissan korvat säännöllisesti viikottain. Kaada 10-15 tippaa Oxyfresh korvienpuhdistajaa suoraan koiran tai kissan kumpaankin korvaan. Korvien hierominen tyvestä tehostaa korvapuhdisteen vaikutusta ja irrottaa tehokkaasti korviin kertynyttä korvavahaa ja likaa. Pyyhi lopuksi korvat puhtaalla, sormen ympäri kiedotulla vanulla. Jos korvissa on runsaasti vaikkua, toista käsittely niin monta kertaa, että kaikki korvavaha on poissa. Käsittelyn voi uusia kuuriluontoisesti useampana päivänä peräkkäin, jolloin korvat puhdistuvat perusteellisesti. Vinkki: Pulloa voi lämmittää hetken aikaa ennen käyttöä vaikkapa taskussa, jolloin lämmennyt korvanpuhdistusaine tuntuu miellyttävämmältä herkässä korvassa.

Koostumus: 

Water/Aqua (vesi), Decyl Glucoside (dekyyliglukosidi), Stabilized Chlorine Dioxide Oxygene®️ (stabiloitu klooridioksidi Oxygene®️), Hydroxypropyl Methylcellulose (hydroksipropyyli-metyyliselluloosa), Potassium Phosphate (kaliumfosfaatti), Sodium Hydroxide (natriumhydroksidi), Methylparaben (metyyliparabeeni), Propylparaben (propyyliparabeeni).

Tärkeä muistaa:

Jos koiran tai kissan korvat märkivät, vuotavat verta tai tärykalvo on rikkoutunut, lemmikki tulee viedä eläinlääkärin hoitoon eikä korvanpuhdistajaa voi käyttää tällaisten sairaiden korvien hoitoon. Korvakäytävään ei myöskään saa työntää vanupuikkoa tai muita esineitä, jotka voivat vaurioittaa herkkää korvaa. Turvallista on puhdistaa vain se osa, joka on näkyvissä.

oxyfresh-ear-cleaner-korvanpuhdistusaine

Valmistusmaa: USA.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Oxyfresh Korvanpuhdistusaine – Koirille ja kissoille”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *